fredag 23. desember 2016

God jul

  
I skrivende stund har vi valpekull på gang, Mjøskastellets D-kull - Dage og Dyre som er 6 uker gamle nå. Det blir morro å feire jul med valper i hus. Dette er Nauma sitt 3. og siste kull, hun fylte 8 år like før valpene ble født. Hun tar seg godt av valpene og virker like ung og sprek som hun alltid har gjort. 
 
En liten oppsummering på året som har gått:
Tuva har gjort det bra på utstilling i år. Hun har vært på 6 utstillinger og fått: 6x excellent, 4x CK, 3x BIM, 1x BIR, 3x CERT og 1x Cacib. Hun ble Norsk Utstillingschampion på Elverumsutstillingen 13. august. Dette har vært målet vårt innen utstilling, så heretter blir det nok ikke så mye av det. Men da får vi mere tid til rallystevner, og neste år er det flerre stevner i nærområdet enn det noen sinne har vært - passer oss bra. Vi har vært på en del rallystevner i år, resultatene har vært både og. Sesongen startet med at Nauma debuterte i klasse tre, og har nå to opprykksnapp til Elite. Tuva fikk sølvmerke og opprykk til klasse tre i vår. Så begge to konkurrerer i klasse tre nå.
 
Det nye året starter med at valpene reiser fra oss første helga i januar. Da blir det tomt og rart her igjen. Siste helga i januar skal vi være med på kurs i nosework. Det er noe jeg har hatt lyst til lenge, og endelig dukka det opp et kurs vi fikk meldt oss på - det skal bli morro!