tirsdag 31. desember 2013

2013 oppsummert

2013 starta trist og endte lykkelig.
Året starta med at Embla var syk og døde i begynnelsen av januar. Embla ble nesten 11 år, og jeg kan se tilbake på mange fine minner med henne <3. Det ble veldig tomt og rart uten Embla...

Nauma og jeg har trent rallylydighet jevnt og trutt gjennom året, men har desverre ikke hatt mulighet til å delta på noe stevne. Det har ikke vært særlig mange stevner å delta på her i området, og vi opplevde å bli for seine til å melde oss på Morokulien, stevnet var fulltegnet lenge før påmeldingsfristen var ute. Det ser ut til at det blir mer å delta på 2014 :)

I mai deltok Nauma på MH-test, mentalbeskrivelse for hund. Det var veldig intressant å se hennes reaksjoner i de ulike momentene, og jeg ble positivt overrasket over hvor stødig hun er i slike situasjoner.

Lundehundspesialen var lagt til Trøndelag i år, nærmere bestemt Øysand og Melhus. Veldig koselig på Lundehundtreff. Det starta med årsmøte fredag kveld, utstilling lørdag med festmiddag på kvelden, og medlemsmøte på søndag.

Når det gjelder utstilling har vi ikke vært så aktive i år, kun to utstilllinger, spesialen og en utstilling på Gjøvik. Utstillingen på Gjøvik gikk vi nesten til topps: Excellent, CK, 1.BTK og BIM! Det var veldig morro!!

Vi hadde håpet på å få til et valpekull i løpet av dette året. Har lenge hatt et ønske om å kunne beholde en valp etter Nauma, og det ble jo veldig aktuelt etter at Nauma ble alenehund. Vi trodde virkelig det skulle bli valper nå i høst, men Nauma lurte oss trill rundt ;) så i stedet ble det valpekjøp. Vesle Tuva Fra Vågen kom til oss i romjula. Nå ser jeg fram til valpetrening med Tuva og rallytrening med Nauma i 2014 :)