tirsdag 7. august 2012

Levervafler

Oppskrift på levervafler:

500 g. kyllinglever
1 dl havregryn
2 dl hvetemel
2 egg
0,5 dl vegetabilsk olje

Jeg bruker stavmixer og mikser lever og havregryn til det er en jevn blanding. Har i resten av ingrediensene og blander det godt. Stekes i vaffeljern til de er godt stekt. Jeg har et gammelt vaffeljern jeg bruker til dette, og jeg står helst ute og steker - for det lukter sterkt ;) Når vaflene er avkjøt putter jeg de i fryseren. Når jeg skal trene tiner jeg et hjerte eller to, og skjærer i passe store biter.

Dette er sunne godbiter som hundene elsker, og de er tørre og fine å ha i lomma :D

Kyllinglever er ikke å få kjøpt alle steder, men jeg har kjøpt Prior kyllinglever på Ica og på noen Rema1000 butikker (og på matbutikk i Sverige).
Jeg har også brukt MUSH kylling-organmix i stedet for ren lever.